RUDESCO, de webshop waar passie én ervaring komen boven drijven!

Hond lopend en spelend

RUDESCO is een webshop voor honden, katten én hun baasjes. Onze missie: onze eigen ervaring met honden en katten omzetten in een streng geselecteerd aanbod katten- en hondenartikelen die aan de hoogste vereisten voldoen. Tijdens het selectieproces doen we niet alleen beroep op productkennis maar speelt ook onze eigen ervaring een grote rol.

Passie voor honden want “(wo)man’s best friends” verdienen gewoon het beste. Zowel qua voeding, verzorging, tijdsbesteding. Dat is onze visie en hoe wij al van in den beginne met onze roedel samenleven. Elk van onze viervoeters is nu eenmaal een belangrijk deel van ons gezin. Het is wat ons betreft dan ook maar normaal dat ook zij moeten kunnen rekenen op baasjes die hen als dusdanig behandelen.

Als je al enkele decennia intensief met honden leeft en werkt, heb je toch al wat ervaring op de teller. Verschillende merken en types voer passeerden over de jaren heen de revue, het ene al beter of minder goed dan het andere.

Speeltjes die de tand des (honden)tijds doorstonden of net sneller naar de prullenbak moesten worden verwezen dan het had geduurd om ze in huis te halen.

Verzorging van wonden, verzorging na operaties, gebruiken van voedingssupplementen om de vacht mooier te laten glanzen… allemaal dingen die je vooral leert door ervaring, door goed je ogen en oren open te houden en door nooit te denken dat er niets meer bij te leren valt.

Wil je bijvoorbeeld kunnen kiezen uit vijfhonderd negenendertig komma zesentwintig verschillende soorten blikvoer, dan vrees ik dat je bij ons nét wat te weinig keuze zal vinden. Wij bieden namelijk enkel merken aan waarvan we uit ondervinding weten dat zowel puppy’s als oudjes, rustige als actieve honden, moeilijke als gemakkelijke eters, het lusten én dat het een supergezonde voeding is.

Dit principe trekken we door in al onze aangeboden categorieën. Ons einddoel is én zal altijd blijven dat onze uiteindelijke klanten, jullie viervoeters, gezond en gelukkig zijn. Als wij daar ons steentje in hebben kunnen bijdragen, is onze missie geslaagd!

In de startfase waarin we ons met deze webshop momenteel nog bevinden, is ons assortiment omwille van onze strenge voorwaarden nog vrij beperkt. Ons assortiment zal zeker uitbreiden, maar dit enkel en alleen met onze slogan in gedachten: WE TRY IT. YOU BUY IT. THEY LOVE IT.

Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van nieuwe producten in ons gamma, leuke acties en promoties. Zeker doen!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Ruben Dessart

Ruben Dessart

Ruben Dessart, geboren in '75, inmiddels vader van 3 kids en gehuwd met hondentrainster en -trimster Tessy Bloemen. Sinds '98 werkzaam in IT, maar al jaren langer hondenliefhebber. Als koppel leven en werken we al meerdere jaren met honden, momenteel, anno 2019, hebben we negen honden in onze roedel. Samen met hen testen we hondenartikelen die we, als ze de tests overleven, aanbieden op onze eigen webshop. En dat aan erg competitieve prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Rudesco - Alle rechten voorbehouden